Autóbontás

 -10% az autójavítás árából a Beck Bontónál! Küldje el ajánlatkérését most!

Regisztrált autóbontóként bontási átvételi igazolást adunk ki, mely 2005 januárjától kötelező!

A leadáshoz szükséges dokumentumok:bontó

1. Forgalmi engedély
2. Törzskönyv (1999. 07. 12.-e után kiállított forgalmi engedély esetén)
3. Személyigazolvány
4. Meghatalmazás (abban az esetben, ha nem a tulajdonos intézkedik)
5. Adás-vételi szerződés (ha nincs a gépkocsi nem a nevén szerepel)
6. Rendszámtáblák

Abban az esetben, ha valamely fentebb említett dokumentum nem állna rendelezésre, akkor arra úgynevezett vesztési nyilatkozatot (jegyzőkönyvet) vagy hatósági bizonyítványt kell kitölteni. Ez bármely okmányirodán megkérhető, hiszen eleve selejtezésre kerülne a hiányzó irat.

bontókHa nem a tulajdonos vonatja ki személyesen, hanem meghatalmaz valakit, akkor meghatalmazást (magánszemélynél), meghatalmazást (cégnél) kell kitölteni. Ebben az esetben a meghatalmazott járhat el (írhat alá) a tulajdonos nevében a végleges kivonáskor.

Ha üzembentartó van bejegyezve a forgalmiba, akkor egy úgynevezett üzembentartói lemondó nyilatkozatot kell kitölteni, melyben a tulajdonos lemond (visszamondja) az üzemben tartó jogát.

 

Szeretne bontott autóalkatrészeket vásárolni? Érdeklődjön a részletekről autóbontonkban!

Különleges helyzet:

- ha az autó öröklés tárgyát képezi (hagyatéki vagyon). Ilyenkor - függetlenül, hogy nincs rögzítve az iratban - hagyatékátadó végzést állítanak ki az örökös részére. Ez a hagyatékátadó végzés jelenti a tulajdonjogot a gépjárműre, s így már a végleges kivonás megtörténhet, mert a hagyatékátadó végzés alapján az örökös a tulajdonos.

- ha az autó TAXI-ként üzemelt. A végleges kivonást a Központi Okmányirodában (XIII. ker. Visegrádi u. 110-112.) végzik. A kivonáshoz szükséges a sárga és a fehér rendszám is.

- ha az autó cég tulajdona (forgalmiban és a törzskönyvben a cég szerepel). A végleges kivonáshoz szükséges a cégkivonat vagy végzés vagy társasági szerződés és az aláírási címpéldány. Abban az esetben, ha nem a céget jegyző személy jár el a kivonásban, a fentieken felül egy céges meghatalmazás is kell.

-ha a forgalmiban az üzembentartó van bejegyezve és nincs törzskönyve a gépjárműnek, akkor az okmányirodán egy úgynevezett Hatósági Bizonyítványt kell kérni, mely tartalmazza a tulajdonost, gépjármű adatait.

- ha az autó külföldi rendszámmal, külföldi papírokkal rendelkezik, akkor a létező összes papírját el kell hozni a bontási átvételi igazolás kiadásához.

- ha az autó tulajdonosa kiskorú még, akkor a szülők (elvált szülők esetén a gyám) a tulajdonos és az ő nevére szól a bontási igazolás.

 

 Kérjen ajánlatot telefonon, vagy az interneten keresztül!


06/1-207-14-74
autoroncsatvetel@beckbonto.hu


Az autó forgalomból való végleges kivonása

Az ügyfél kérelmére a Közlekedési Igazgatási Hatóság vonja ki a forgalomból a járművet bontási igazolás alapján, valamint ha az ismételt forgalomba helyezés szándéka nem áll fenn.

A Közlekedési Igazgatási Hatóság miután elfogadja a bontási igazolást, bevonja a jármű forgalmi engedélyét, hatósági jelzését valamint törzskönyvét, ezután egyszerűsített határozat keretén belül a bontási igazolás sorszámát nyilvántartásba veszi.  

A legfontosabb, amit a végleges kivonásról tudni kell, hogy ha egy járművet a bontási átvételi igazolás alapján véglegesen kivontak a fordalomból, az a jármű ismételten nem hozható forgalomba.

 

 

Ahhoz, hogy véglegesen kivonják a forgalomból a járművet, a bontási átvételi igazolásnak mindenképpen meg kell felelnie az elhasználódott járművekről szóló 2000/53/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv 5. cikkének (3) bekezdése szerint kiadott bontási igazolások minimumkövetelményeiről szóló 2002/151/EK bizottsági határozatnak.

További információért forduljon hozzánk bizalommal!

 

Márkafüggetlen autóbontó

Számos gépjármű tulajdonos életében előfordul, hogy autója olyan minőségi állapotba kerül, melynek esetében a legkézenfekvőbb megoldásnak a forgalomból való kivonás bizonyul, valamint egy regisztrált autóbontó szolgáltatásait kell igénybe venni.
 
Az autóbontók szolgáltatásainak óriási előnye, hogy teljes körű megoldást nyújtanak a problémára, mivel vállalják a gépjárművek bontását, feldolgozását, a hulladékkezelést az előírásoknak megfelelően, valamint az értékesítést is egyaránt. A legtöbb autóbontó esetében problémát jelent az ügyfelek számára, hogy egy-egy adott márkára specializálódtak, melynek következtében korlátozottak a lehetőségek és az autó tulajdonosok gyakran csak hosszas keresgélés után akadnak a megfelelő cégre. A márkafüggetlen autóbontók óriási előnye, hogy a teljes körű segítségnyújtás mellett, minden márkatulajdonos számára kínálják a szolgáltatásokat.
 
A Beck & Beck Autóbontó maximálisan legálisan tevékenykedő márkafüggetlen autóbontó, amely sok éves tapasztalattal a háta mögött áll új és meglévő ügyfelei rendelkezésére. Bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!
 
 

Az autóbontás menete

Vállalkozásunk egyik fő profiljába a bontott alkatrészek forgalmazása tartozik, illetve vállaljuk gépjárművek bontásának lebonyolítását is.

Hogyan is néz ki az autóbontás menete?

A karambolos vagy roncsautókat a bontótelepre szállítják, miután a szükséges papírmunkát, engedélyeket elintézték. A bontás első lépése az úgynevezett szárazra fektetés, mely eljárás során a kocsiban található folyékony anyagokat leengedik és külön, biztonságos tárolókba gyűjtik. Ilyen anyag például a hűtővíz, olaj, fékolaj és üzemanyag.

Ezután az autó alkatrészeit a bontás során különböző csoportokba sorolják, a szelektálás alapja az újrahasznosítható és a nem újrahasznosítható alkatrészek elkülönítése. Előbbi csoportba tartozik az alumínium, vas, műanyag, utóbbi csoportba pedig a gumi, szivacs, textil. A fel nem használható részeket elkülönítik és megsemmisítik vagy elszállítják.

Végül a bontott alkatrészeket bevizsgálják, a hasznos részeket pedig újrahasznosítják.

Amennyiben megbízható minőségű bontott alkatrészekre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Megbízható autóbontó és a környezetvédelem

Modern világunk óriási mennyiségben termel nap, mint nap különböző típusú hulladékot, melyek szakszerű feldolgozásával, valamint újrahasznosításával csökkenthetjük a környezetterhelést és hosszú távon élhető környezetet alakíthatunk ki és tarthatunk fent.

A környezetszennyezés egyik gyakori jelensége, hogy gyakran a különféle fémhulladékok és veszélyes anyagok nem kerülnek megfelelő és szakszerű felszámolásra, hanem a természetben fejtik ki negatív hatásaikat. A forgalomból kivont gépjárművek és roncsautók gyakran jelentenek problémát a környezetszennyezés szempontjából, ezért minden esetben megbízható autóbontók szolgáltatásait kell igénybe venni, ahol az előírásoknak és szigorú szabályrendszernek megfelelően járnak el, továbbá számos esetben minőségi használt alkatrészként újrahasznosítható egy-egy bontott alkatrész is.

Autóbontónk sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött kínálja szolgáltatásait, melynek köszönhetően modern és környezettudatos megoldásokkal gondoskodhat roncsautója szakszerű bontásáról. Tekintse meg weboldalunk további információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

 

Mit kezdjük a totálkáros autóval?

A közlekedési balesetek sajnos mindennaposak. Mindenki szeretné elkerülni, de garancia nincs rá, hogy megússzuk. Előfordulhat, hogy egy baleset után az autó olyan állapotba kerül, hogy már nincs értelme megjavíttatni a magas költségek és egyéb okok miatt. Ilyenkor szinte az egyetlen lehetőség a roncsautó beszámítása

Roncsautó esetén az elöregedő autók mellett a leggyakoribb eladási ok a nagy mértékű sérülés. Ilyen esetben azonban lehetőség van az kár okozta anyagi terheket tompítani. Erre megoldás az úgynevezett gazdasági totálkár. Ez pont az olyan esetekre vonatkozik, amikor anyagilag nem lenne értelme megjavíttatni az autót, mert többe kerülne, mint az autó valós piaci értéke. Ilyenkor a biztosító nem a javítást fizeti ki, hanem a sérült autó értékét (a sérülés előtti időpontban). Így a károsult az autója értékét visszakapva vásárolhat másik autót. Ezekben az esetekben a roncsautót a bontóban kell leadni, melyről bontási jegyzőkönyvet állítanak össze a szakemberek. 

Autóbontónkban roncsautók felvásárlását is vállaljuk, valamint szívesen állunk rendelkezésére a témát érintő kérdésekben elérhetőségeiken!

 

Miért jár jól a márka független bontóval?

Manapság már törvény kötelez minden autótulajdonost arra, hogy használhatatlanná vált autójától szabályos keretek között szabaduljon meg, ezt pedig hivatalos dokumentummal is igazolja.

A roncsautó leadás előnyt jelent mindkét fél számára, hiszen nekünk nem kell a roncsot kerülgetni, az autóbontók pedig még fel tudják használni a jó állapotban maradt bontott alkatrészeket. Végül ezzel az eljárással a környezetet sem terheljük és újrahasznosítást is folytatunk.

A roncsautó leadása sokszor mégsem olyan egyszerű feladat. A megoldást a márka független autóbontók és szervizek jelentik, melyekben nemcsak bármilyen autót leadhatunk, ahelyett, hogy keresgélnénk, várnánk, vagy esetleg többet fizetnénk, de érvényes bontási igazolást is kapunk.

Cégünk pontosan ezekkel a szolgáltatásokkal kívánja megkönnyíteni ügyfelei helyzetét, és gyors megoldást kínál a roncsautók leadására. Forduljon hozzánk bizalommal, és szabaduljon meg fölöslegessé vált autójától gyorsan, szabályosan és könnyen! Várjuk megkeresését!

 

Nem számítják be? Roncsautó? Mi megvesszük ha hibás vagy sérült!

Autó és jogosítvány nélkül manapság már nehezebb érvényesülni a munka világában, és a hétköznapok is kevésbé komfortosak. Az autók végigkísérik az életünket, a régit lecseréljük egy nagyobbra, újabbra, ami jobban passzol az igényeinkhez, ízlésünkhöz az életünkhöz.

Az autó cseréje azonban egy régi autó meglétét is feltételezi, amin nem minden esetben lehet egyszerűen túladni. Előfordul, hogy a régi autó olyan mértékben sérült vagy hibás, hogy már nem számítják be az új autó árába, és nem is lehet könnyen eladni. Egy másik eset, hogy az autó teljesen alkalmatlan a további használatra, már csak egy roncs. A garázsban a helyet foglalja, a szeméttelepen a környezetet szennyezi, senki nem jár jól vele, kivéve minket.

Bízza ránk a roncsautó felvásárlást, és mi nem csupán megvásároljuk Öntől régi járművét, de feldolgozzuk, az arra alkalmas alkatrészeket értékesítjük és gondoskodunk a szakszerű hulladék kezelésről is, mindezt érvényes bontási igazolás kiadása mellett. Keresse bizalommal munkatársainkat, és válasszon minket roncsautó felvásárlás céljából!

 

Mihez lehet kezdeni egy roncsautóval?

Ha a tulajdonunkban van egy roncsautó, biztos felmerül bennünk a kérdés, hogy mihez kezdhetünk vele. Saját garázsunkban, kertünkben valószínűleg csak foglalja a helyet, amit sokkal hasznosabban is felhasználhatnánk, arról nem is beszélve, hogy a látványa is csak ront az összképen. De mégis, mit csinálhatnánk?

Keressen fel minket, cégünk segít megoldani ezt a problémát!

Sok autóbontó végzi félvállról a munkát, és elsunnyogja a papírmunkát is, ám nálunk ettől nem kell félnie. Precízen végezzük mind a bontási folyamatot, mind a papírmunkát, és egyedülállóan nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a dokumentumok és a szükséges nyilatkozatok pontosan legyenek vezetve, így a bontási igazolás kiállítása sem akadály számunkra.

Mi úgy gondoljuk, hogy mindkét fél számára az a legkedvezőbb megoldás, ha precízen lepapírozva, előre megbeszélt módon zajlik a bontás.

Ha az Ön autója is megérett már a bontásra, javíthatatlan és használhatatlan – vagyis roncsautó vált belőle -, hozza el hozzánk!

 

Nem tud mit kezdeni roncsautójával?


Roncs autóHa roncsautó van a birtokunkban, könnyen előfordulhat, hogy nem tudunk vele mit kezdeni, így akár hosszú évekig is az udvaron állhat. Hogyan szüntethetjük meg ezt az állapotot úgy, hogy jól is járjunk?

Keressen fel minket! Cégünk az egyik legmegbízhatóbb vállalkozás, amely roncsautó felvásárlással foglalkozik, emellett korrekt áron végezzük a roncsautó átvételt, ezért ha a legjobbat szeretné kihozni a helyzetből, ne hagyja a helyén a rozsdásodó autót, jöjjön el hozzánk.

Miért érdemes minket választani?

 • Az autóroncs felvásárlást bontási igazolás kiadása mellett végezzük, így az iratokkal kapcsolatban is nyugodt lehet, ha minket választ.
 • Szakszerű ügyintézést biztosítunk.
 • Ügyfélorientált kollégák – nálunk Ön nem csak egy a sok közül, igyekszünk megtalálni a legjobb megoldást!
 • Gyors kapcsolatfelvétel, mert sokra értékeljük idejét!

Ne késlekedjen tehát, ha roncsautóját eladná, hívjon minket még ma, hogy a lehető leghamarabb megszabadulhasson szebb napokat látott gépkocsijától! Ha pedig további kérdése lenne a roncsautó felvásárlással kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken bizalommal, szakértő és tapasztalt kollégáink készséggel válaszolnak Önnek!

 

Miért kell Önnek a bontási igazolás?

Bomstási igazolás

Amikor egy gépjármű végérvényesen tönkremegy, már nincs értelme tárolni, akkor sem, ha egy szívünkhöz nőtt darabról van szó, amelyhez rengeteg emlék köt. Ilyekor kerül képbe a roncsautó felvásárlás, amivel a gépjármű tulajdonosa is jól jár.

Azonban nem mindegy, hogy milyen helyen adjuk el feleslegessé vált kocsinkat! Csak ott érdemes, ahol az autóroncs átvételre bontási igazolás kiadása mellett van lehetőség!

A bontási igazolás teszi lehetővé azt, hogy Ön kezdeményezhesse a gépjármű forgalomból való teljes kivonását, ezzel pedig megszabaduljon az autóbirtoklás pénzügyi és egyéb terheitől. Amennyiben Ön nem rendelkezik bontási igazolással, úgy nem tudja bizonyítani a hatóságok felé, hogy valóban nincs már a birtokában a gépjármű.

Mint regisztrált autóbontó, mi az autóroncs átvételt bontási igazolás kiadása mellett végezzük. Amennyiben Önnek is fontos, hogy minden a jogszabályoknak megfelelően történjen, keressen minket bizalommal! Ha autóbontásról van szó, nálunk jobb partnert nem talál!

 

3+1 érv, hogy túladjon roncsautóján

Balesetben megsérült, esetleg az idő járt el szeretett autója felett? Bizonytalankodik, hogy mit tegyen vele? Segítünk meghozni a döntést, miért lesz jobb helyen roncsautója az autóbontóban.

 1.  Az önmagunknak tett ígéretek, miszerint majd ha kevesebb lesz a munka, és több a szabadidő, valamint az anyagiak is lehetővé teszik, megjavítjuk, helyrehozzuk régi, esetleg roncs autónkat, javában nem valósulnak meg sajnos. Lépjen tovább, és egy autóroncs felvásárló cég által induljon tiszta lappal!
 2. Ami a mi autónkban már igazán nem számít, az mások számára értékes bontott alkatrész lehet. A márkafüggetlen autóbontók sok másik tulajnak nyújtanak lehetőséget autójuk javítására!
 3. Ha igazán szeretett autóról is van szó, valami vége, valami újnak a kezdete. Az autóbontóban vett búcsú után biztosan egyszerűbb lesz egy új autó mellett letenni a voksunk!

        +1. Ha meggyőződött arról, hogy bontásra adja autóját, a legjobb helyen jár! Hiszen 22. kerületi bontó cégünk                        bontási átvételi igazolás kiadására is jogosult!

Autóroncs felvásárlással és bontott alkatrészekkel kapcsolatban is forduljon hozzánk bizalommal!

 

Mi történik szeretett autónkkal, miután bontóba kerül?

bontott alkatrészMár többször említetésre került, hogy sok esetben nehezen válunk meg összetört autónktól, amihez sok emlékünk fűződik. Fontos azonban tudni, hogy ha bontóba visszük a már számunkra használhatatlanná vált autót, az akár jó szolgálatot is tehet mások számára. Ezzel a tudattal talán könnyebben engedjük el szeretett autónkat.

A szükséges papírok átadását és kitöltését, valamint a bontási igazolás kiadását követően elkezdődik maga a bontási folyamat, melynek végén valaki örömmel felhasználja a kiváló minőségű bontott alkatrészeket. Elsőként szárazfektetést végzünk a roncsautón, amely során a gépjárműben maradt veszélyes anyagokat, mint például hűtővizet, üzemanyagot és egyéb folyadékot szakszerűen leengedünk, majd ezt követően veszélyes hulladék tárolókban tároljuk. A gépkocsit szelektálva bontjuk alkatrészeire. A szelektált alkatrészek ellenőrzésre, újrahasznosításra és értékesítésre kerülnek. Majd ezt követően a bontott gépjármű karosszériáját összepréseljük a könnyebb szállítás és raktározás érdekében.

Válassza Ön is roncsautójának márkafüggetlen bontónkat! További információkért keressen minket elérhetőségeinken! 

 

Roncsautó felvásárlás kedvező feltételek mellett!

roncsautók felvásárlásaAz emberek többségében máig az a tévképzet él, hogy ha valami rossz vagy használhatatlan, az értéktelen is, pedig ez sok esetben nem így van. A roncsautók felvásárlása tökéletes példa arra, hogy ha valami már nem üzemképes, attól még lehet belőle hasznot termelni.

A roncsautók többségét az emberek szeretik tárolni, ha van rá lehetőségük: vagy érzelmi okokból teszik ezt, vagy donorautónak használják a régi autó alkatrészeit, vagy esetleg azért, mert nem találnak olyan roncsautó felvásárlásával foglalkozó céget, akik kedvező feltételeket kínálnának.

Bármi is legyen az oka annak, hogy Ön még nem vált meg régi roncsautójától, mi lehetőséget kínálunk arra, hogy végre túladjon rajta! A roncsautó felvásárlás során nem csak kiemelkedően kedvező ajánlatot teszünk, de az elszállításban is segítünk, ha szükséges, így nem csak előnyös üzletet köthet hasznavehetetlen autójára, de kényelmes körülmények között szabadulhat meg tőle!

Hívjon minket mihamarabb, és adjon túl régi autóján!
 

Roncsautó felvásárlás a környezetszennyezés ellen

Roncsautó felvásárlás a környezetszennyezés ellen Az emberek többsége csak a működőképes autók környezetszennyező hatását ismeri, azonban arra senki sem gondol, hogy egy már nem használt roncsautó is ugyanolyan káros lehet a környezetre, ha nem szakszerűen van kezelve. A szakszerűtlen roncsautó-kezelés során a járműből könnyedén kerülhetnek ki szennyező anyagok (különböző olajok, akkumulátorsavak, ablakmosó folyadékok és így tovább), amelyek beszennyezhetik a talajt és az élővizeinket. A kibontott nem eladható műanyag- és gumialkatrészeket gyakran illegálisan rakják le különböző erdőkbe, terültekre. Továbbá az illegális autóbontásból kinyert és minősítetlenül visszaépített alkatrészek fokozottan veszélyeztetik a közlekedés-biztonságát, más közlekedők egészségét, életét! Ha szakszerű kezekre akarja bízni roncsautóját, akkor a Beck&Beck Autóbontó szolgáltatásira van szüksége! Remek áron felvásároljuk roncsautóját, ráadásul bontási igazolást is kiadunk mellé! Roncsautó felvásárlással kapcsolatos kérdések esetén bátran forduljon hozzánk! Az emberek többsége csak a működőképes autók környezetszennyező hatását ismeri, azonban arra senki sem gondol, hogy egy már nem használt roncsautó is ugyanolyan káros lehet a környezetre, ha nem szakszerűen van kezelve.

A szakszerűtlen roncsautó-kezelés során a járműből könnyedén kerülhetnek ki szennyező anyagok (különböző olajok, akkumulátorsavak, ablakmosó folyadékok és így tovább), amelyek beszennyezhetik a talajt és az élővizeinket. A kibontott nem eladható műanyag- és gumialkatrészeket gyakran illegálisan rakják le különböző erdőkbe, terültekre. Továbbá az illegális autóbontásból kinyert és minősítetlenül visszaépített alkatrészek fokozottan veszélyeztetik a közlekedés-biztonságát, más közlekedők egészségét, életét!

Ha szakszerű kezekre akarja bízni roncsautóját, akkor a Beck&Beck Autóbontó szolgáltatásira van szüksége! Remek áron felvásároljuk roncsautóját, ráadásul bontási igazolást is kiadunk mellé! Roncsautó felvásárlással kapcsolatos kérdések esetén bátran forduljon hozzánk!

 

Márkafüggetlen autóbontó – biztos megoldás!

Márkafüggetlen autóbontó – biztos megoldás!Amikor használhatatlanná válik egy autó, az már önmagában is éppen elég bosszúság – ráadásul sokaknak nincs olyan szerencséje, hogy a közelben találjanak olyan autóbontót, amely éppen azzal a márkával foglalkozik, amin szeretnének túladni.

Ilyenkor két lehetőség áll rendelkezésre: beletörődnek, hogy hosszas keresgélés után esetleg még messzire is kell szállítani a roncsot, vagy pedig felkeresnek egy márkafüggetlen autóbontót. Ha Ön is a könnyebb út mellett döntene, akkor válasszon minket!

Márkafüggetlen autóbontónk számos pozitívummal bír az Ön számára is!

 • Mivel bármely márkájú autót átveszünk, így nem kell aggódnia amiatt, hogy netán feleslegesen hozza el hozzánk a kocsiját.
 • Nem szükséges messzire szállítania a roncsot egy márkabontóhoz, így mentesül egy jelentős költség alól.
 • Nem kell az idejét keresgéléssel és telefonálással tölteni, elég, ha eljön hozzánk!

Ha Ön is szeretne túladni kocsiján, akkor válassza bizalommal márkafüggetlen autóbontónkat, hiszen ez a megoldás verhetetlen előnyöket biztosít! Keressen minket bátran!

 

Gépjárműbontás legálisan – a járható út

Gépjárműbontás legálisan – a járható útA gépjárműbontás legálisan való elvégzése nagy fontossággal bír, és nem csak az autó tulajdonosa számára – környezetvédelmi szempontból is jelentősége van annak, hogy minden a jogszabályoknak és előírásoknak megfelelően történjen, ami egy illegális bontás során szinte esélytelen.

Nézzük meg együtt, hogy milyen előnyökkel jár a gépjárműbontás legálisan!

 • A tulajdonos az átvett autóért cserébe megkapja a bontási igazolást, ami a további ügyintézésekhez szükséges, és ahhoz, hogy a későbbiekben ne kérjenek rajtunk számon semmilyen, az adott kocsihoz kapcsolódó járulékot.
   
 • A gépjárműbontás legálisan elvégzett folyamata utat nyit az újrahasznosítás felé – a még jó állapotú alkatrészek ismételt eladásra kerülnek, a hulladék pedig a jogszabályok által meghatározott módon lesz kezelve.
   
 • Ha megbízható helyen adja el bontásra szánt autóját, akkor amiatt sem kell aggódnia, hogy valóban azt az árat kapta-e érte, amit megért a jármű.

Túladna autóján? A gépjárműbontás legálisan legyen a mi dolgunk! Vegye fel velünk Ön is a kapcsolatot bizalommal!
 

 

Márkaüggetlen bontót keres? – Jó helyen jár!

Napjainkban jóval ismertebbek azok az autóbontók, amelyek valamilyen márkához kötődnek, de mivel kivételek mindenhol akadnak, így a gépjárművek között is találhatók ritkaságok, amelyekkel a márkás bontók nem tudnak mit kezdeni, ezért a sérült, vagy öreg autók a garázsban, vagy a kert egyik kieső részében várják végső sorsukat. Ne tárolja használhatatlan gépjárművét, inkább hozza el márkafüggetlen autóbontónkba!

A márkafüggetlen bontót, mint a nevében is szerepel, bármelyik jármű típus tulajdonosai igénybe vehetik! A szolgáltatás elsősorban azok számára előnyös, akik olyan gépjárművel rendelkeznek, ami hazánkban nem kapható, vagy már az adott típusok gyártása megszűnt, de előfordulhat az is, hogy csak azért nem található a márkához illő bontó, mert annyira kevés jármű létezik belőle, hogy nem érdemes az adott típushoz egy komplett autóbontót fenntartani.

A márkafüggetlen bontó akkor is az autótulajdonosok rendelkezésére áll, ha az ügyfeleknek nincs kedvük hosszas keresgélésbe bonyolódni azzal kapcsolatban, hogy az autójuk típusának megfelelő bontót találjanak.

Keressen minket bizalommal!

 


Nyugati autóbontót keres? – Jó helyen jár!

Nyugati autóbontót keres? – Jó helyen jár! A 70-es és 80-as években Magyarországon rendkívül népszerűnek számítottak a nyugati autók, ami manapság is töretlen, hiszen ezek a gépjárművek igen megbízható műszaki paraméterekkel rendelkeznek, azonban, mint más autók esetében, a nyugati járműveknek is megvan a maguk végső élettartama. Mivel a nyugati autók tulajdonosai tisztában vannak azzal, hogy gépjárművük értéket képvisel még akkor is, ha használhatatlanná vált, ezért olyan autóbontót keresnek, ahol a beszámításkor figyelembe veszik a nyugati márkák értékét. Ha Ön is szeretne túladni autóján, forduljon bizalommal autóbontónkhoz!

Mivel autóbontónk is tisztában van a nyugati autók színvonalával és értékével, ezen tényezőket figyelembe véve vesszük át a már használhatatlan gépjárművet, vagyis rendkívül reális és kedvező összegre számíthat az üzlet megkötésekor. Természetesen emellett autóbontónk munkatársai a beszámításkor számos tényezőt figyelembe vesznek autójával kapcsolatban, ezért érdemes felkészülten érkezni hozzánk, hogy minél kedvezőbb helyzetbe kerülhessen! Keressen minket bizalommal!
 

 

Miért van szükség a bontási igazolás kiadására?

Miért van szükség a bontási igazolás kiadására?Számos olyan eset létezik, amikor a gépjárműtulajdonos arra kényszerül, hogy régi autóját bontóba adja le. Ilyenkor mindenképp számolni kell a hivatalos dokumentumokkal is. Legfőképp a bontási igazolás kiadására kell figyelmet fordítani, ugyanis ennek hiánya nemcsak hátráltatja a további ügyintézést, hanem komoly szabálysértést is elkövethet, mivel ennek a dokumentumnak a megléte 2005 januárja óta kötelező ilyen szituációkban.

Utóbbi szabályt a hatóságok leginkább a gépjárművekkel összefüggő bűncselekmények miatt vezették be, azonban nemcsak emiatt fontos a bontási igazolás kiadása, hanem azért is, mert csakis így lehet véglegesen kivonatni a forgalomból a szóban forgó autót. Vagyis ennek a dokumentumnak rendelkezésre kell állnia ahhoz, hogy az önkormányzatok elindíthassák az ezzel összefüggő eljárást.

Mivel tisztában vagyunk a bontási igazolás kiadás fontosságával, autóbontónknál alapvető, hogy biztosítjuk az ügyfelek számára, ráadásul a gépjárműtulajdonosok így kapnak visszaigazolást vállalkozásunkról, hiszen ebből csakis az következhet, hogy megbízható tevékenységet folytatunk. Ha további kérdése lenne a bontási igazolás kiadásával kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!
 

 

 Autó-Wikipédia | Autóbontó.lap.hu | Autóalkatrész.lap.hu | Bontás.lap.hu | Autojavito.lap.hu | Autojavitas.tlap.hu


Autók átvétele bontásra, forgalomból való kivonás, bontott és új alkatrészek széles választéka, gyorsszerviz, lakatos munkák.

Várjuk szeretettel minden kedves régi és új ügyfeleinket!

Beck & Beck Autóbontó | 1225 Budapest, Bentonit u. 2-4. | 06-1/207-1474 |