Új alkatrészek

Gyári és utángyártott új alkatrészértékesítéssel is foglalkozunk, raktárról és megrendelésre egyaránt. Nyugati és keleti személygépkocsikhoz, kistehergépjárművekhez.

 

Megrendelés esetében garantáljuk a rövid határidőt!

Kérjen ajánlatot telefonon, vagy interneten keresztül!

 

06/1-207-14-74

alkatreszeladas@beckbonto.hu

 

Új alaktrészek kedvező áron

Ha nem szeretne bontott alakatrészeket autójába, válasszon új vagy utángyártott, minőségi termékeink közül!

A bontott autóalkatrészek legnagyobb ellensége az idő. Akár több évig is intenzív használatnak voltak kitéve előző tulajdonosuknál. Bár ezeket az alkatrészeket felújítják és az esetleges kopási hibákat is kijavítják, minőségük mégsem érhet fel egy új alkatrészével. Az új alaktrészek bizony drágábbak, mint használt társaik, azonban élettartalmuk sokkal hosszabb és teljesítményük is jobb. Új alkatrészekkel autója ismét olyan lehet, mint újkorában!

Nem találja a megfelelő új alkatrészt? Netán sokallja az árát? Az utángyártott alkatrészektől sem kell félnie! Szaktudásunkkal úgy szereljük be az alkatrészeket, hogy az illeszkedjen a járműhöz, és megfelelő funkciót töltsön be autójában.

Nálunk megtalálja a keleti és nyugati személygépkocsikhoz és kisteherautókhoz szükséges új alkatrészeket! Ha pedig elfogyott raktárunkból, rövid határidővel megrendeljük Önnek!


 

Alkatrészek megbízható forrásból
 

 

Manapság egyre több embernek van jogosítványa, a fiatalok, ha tehetik, minél korábban megtanulnak vezetni. Egy önéletrajzban is plusz pontot jelent, ha a jelentkező képes elvezetni egy gépjárművet és nem kell bizonyos helyzetekben a tömegközlekedésre hagyatkoznia.
 
Autót fenntartani azonban igen költséges dolog, nem is mindenki engedheti meg magának. Ha hosszú évek spórolása után végre saját autóval rendelkezik az ember, akkor is számolnia kell olyan váratlan eseményekkel, amikor bizony valamelyik alkatrész pótlására van szükség. Ez a márkaboltok esetében sokszor irreálisan magas összegű alkatrészpótlást jelent.
 
Mi ebben szeretnénk segíteni Önnek és új alternatívát kínálunk: válasszon minket, ha új alkatrészre van szüksége! Nálunk biztos lehet abban, hogy megtalálja, amit keres, minden márka alkatrészével dolgozunk és folyamatosan igyekszünk magas színvonalon tartani a kínálatot. Nem csupán sokoldalúak vagyunk, de kedvező árakkal is dolgozunk. Megvásárolt alkatrészét bízza ránk nyugodtan és képzett szerelőink a cserét is elvégzik!
 
Ha megfizethető minőségre vágyik, válasszon minket!

 


 

Gyári és utángyártott alkatrészek értékesítése

 

Gyári és utángyártott alkatrészek értékesítéseAutóbontónk fő, de nem egyetlen tevékenysége az autóbontás. A roncsautók felvásárlásán és az autóbontáson túl gyári és utángyártott alkatrészek értékesítésével is foglalkozunk.

Amikor alkatrészt keres autójához, nagyon fontos, hogy minden esetben megbízható forrást válasszon. Egy-egy alkatrész működésén néha a saját, vagy mások élete múlhat, hiszen egy fontosabb alkatrész hibás működése könnyen balesethez vezethet. Alapvetően háromféle lehetőség áll rendelkezésre alkatrész vásárlása esetén: beszerezhetünk gyári és utángyártott alkatrészeket, illetve használt, bontott termékeket. Természetesen a leghosszabb élettartamra a gyári és utángyártott alkatrészek esetén számíthatunk. A gyári termékek valamivel drágábbak, viszont ugyanazt a minőséget hozzák, mint az eredetileg beépített alkatrészek. Spórolhatunk, ha új, de utángyártott alkatrészt választunk.

Keresse fel bátran autóbontónkat, ha autóalkatrészre van szüksége, nálunk talál gyári és utángyártott termékeket is!
 

Autók átvétele bontásra, forgalomból való kivonás, bontott és új alkatrészek széles választéka, gyorsszerviz, lakatos munkák.

Várjuk szeretettel minden kedves régi és új ügyfeleinket!

Beck & Beck Autóbontó | 1225 Budapest, Bentonit u. 2-4. | 06-1/207-1474 |