Bontott alkatrészek

 

Alkatrészt keres autójába, de túl drágának találja az új darabokat?

Telephelyünkön kedvező, megfizethető áron értékesítünk bontásból származó,minősített alkatrészeket. Raktárkészletünkön egyaránt megtalálható a keleti és nyugati gépkocsik,alkatrészei.

A használt autóalkatrészektől sokan viszolyognak, pedig nincs miért. Ezek az alkatrészek ugyanis gyári darabok, amelyek kifogástalanul illeszkednek az autó típusához. Másik előnye ezen kívül, hogy alkalmazkodni tud az autója korához. Így Önnek nem kell megvásárolnia az új alkatrészt gépjárművébe több százezer forintért.

Az utángyártott alkatrészek sok esetben nem illeszkednek tökéletesen a nekik szánt helyre. Sok problémától megkímélhetjük magunkat, ha nem ezt a kecsegtető, de korántsem kifizetődő megoldást választjuk.

Bár ezek gyakran olcsóbbak, mint a bontott alkatrészek, azonban élettartamuk nem hasonlítható össze az általunk kínált gyári, használt autóalkatrészek időtállóságával. A nálunk kapható autó alkatrészek ezzel szemben minden szempontból kifogástalanok, ezért mindenkinek bátran ajánljuk, aki gyári alkatrészt szeretne járművébe, kedvező áron.

Ha szeretné, hogy gépkocsija sokáig megőrizze használhatóságát, válasszon széles kínálatunkból használt, bontott autóalkatrészt!

 
 

A regisztrált autóbontó ritka kincs

Megbízható autóbontót keres? Sok leinformálhatatlan vállalkozással találkozott már és nem szeretne kockáztatni?
A Beck&Beck Regisztrált Autóbontó kizárólag megbízható forrásból származó, kiválóan funkcionáló bontott alkatrészekkel kereskedik.
 
Miért érdemes vigyázni a bontott alkatrészekkel?
 
Sajnos ma Magyarországon nagyon sok illegális autóbontó működik, nevezetesen 100-150 regisztrált autóbontóra 1000 illegális jut (ORFK 2009). Ezek a műhelyek mindenféle felülvizsgálat nélkül építenek be bontott alkatrészeket, tudatában annak, hogy az adott esetben nem felel meg a környezetvédelmi vagy biztonsági előírásoknak. A bizonytalan helyről származó bontott alkatrészek komoly károkat okozhatnak a közutakon, az anyagi terhelésektől egészen a személyi sérülésekig.
 
Ne kockáztasson, válassza inkább a biztos megoldást, a Beck&Beck Regisztrált Autóbontót! Vállalkozásunk Európai Uniós és hatósági előírásoknak eleget téve igyekszik kiszolgálni ügyfeleit. Hisszük, hogy a bontott alkatrészek legfontosabb tulajdonsága a megbízhatóság. Ezt szem előtt tartva végezzük munkánkat.
 
Felmerülő kérdéseivel forduljon bátran a Beck&Beck Regisztrált Autóbontóhoz és kérje munkatársaink útbaigazítását!
 
 

Bontott alkatrészek megbízható forrásból a biztonságos közlekedésért

A rendszeres igénybevételnek köszönhetően autónk egyes alkatrészei idővel elhasználódnak vagy meghibásodnak, melynek következtében a legkifizetődőbb és praktikusabb megoldás a csere, amelyhez különböző típusú alkatrészek közül válogathatunk.
 
Az autóbontók környezetvédelmi és gazdasági szempontból egyaránt fontos szerepet töltenek be, ezért kiemelten fontos a jogszabályoknak megfelelő működés. Továbbá a regisztrált és szabályosan üzemelő bontók minőségi bontott alkatrész kínálattal hozzájárulnak a közlekedésbiztonsághoz, ezért az alkatrészvásárlás során mindig ügyeljünk, hogy kizárólag megbízható forrásból származó bontott alkatrészeket vásároljunk, melyek megfelelnek a minőségi elvárásoknak és előírásoknak. Sajnos napjainkban igen elszaporodtak az illegális autóbontó üzemek, melyek káros hatásai számtalan szegmensben érezhetőek (környezetvédelem, balesetmentes közlekedés, piaci verseny, stb.) ezért amennyiben bontott alkatrész vásárlása mellett döntünk, mindig legyünk körültekintőek!
 
Cégünk sok éves tapasztalattal a háta mögött kínál minőségi és megbízható bontott alkatrészeket, melyek minden jogszabálynak megfelelnek. Tekintse meg weboldalunk bővebb tájékoztatóját, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!
 
 

Miért éppen a bontott alkatrészek?

Miért éppen a bontott alkatrészek? Egyes autó modellekhez a gyári alkatrészekért igen komoly összegeket kérnek el, nem ritka, hogy egy motorháztető is százezer forint felett van. Így hiába a minőség, ha az ár gátat szab a megvalósításnak. Az utángyártott alkatrészekről pedig általánosságban elmondható, hogy gyakran nem megbízhatóak és csak nagyon ritkán foghatunk ki tökéletesen funkcionáló darabokat.

Ilyenkor a legegyszerűbb, ha bontott alkatrészekkel pótoljuk a hiányzó elemeket autónkban. Ezeknél is megvan az általános veszélyfaktor, hogy nem fog megfelelően működni a vásárolt darab, de ha megbízható forrásból származó bontott alkatrészeket használunk, a csalódás lehetősége gyakorlatilag kizárható.

Autóbontónk munkatársai több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek a bontott alkatrészek forgalmazása terén, így garantált, hogy ha tőlünk vásárol alkatrészt, az tökéletesen fog funkcionálni autójában! Számos típussal foglalkozunk, tehát szinte kizárt, hogy az Ön számára szükséges darabot ne találja meg nálunk! Ha minőségi bontott alkatrészre van szüksége, akkor forduljon hozzánk bizalommal!
 
 

Kérjen ajánlatot telefonon, vagy az interneten keresztül!

06/1-207-14-74

alkatreszeladas@beckbonto.hu

 

 

 


Autók átvétele bontásra, forgalomból való kivonás, bontott és új alkatrészek széles választéka, gyorsszerviz, lakatos munkák.

Várjuk szeretettel minden kedves régi és új ügyfeleinket!

Beck & Beck Autóbontó | 1225 Budapest, Bentonit u. 2-4. | 06-1/207-1474 |